Maak nu je afspraak

074 - 291 4771

Haar
Behandelingen

Voor het team van Haar & Schoonheidssalon Magnifique staat klanttevredenheid op de eerste plaats. Zowel als kind, vrouw of man ben je bij ons van harte welkom voor jouw haarbehandeling in Hengelo.

Magnifique

Knippen

Wij vinden ieder mens uniek en wij kijken daarom telkens met een frisse blik naar onze klant om tot een optimaal resultaat te komen. Daarbij letten we op jouw gezichtsvorm, gelaatskleur en wat jij zelf uit wilt stralen. Nog belangrijker is dat wij naar jouw luisteren en samen met jouw je wensen bespreken. Zo komen we samen tot een prachtig resultaat.

Bij Haar & Schoonheidssalon Magnifique ontvang je bij elke behandeling persoonlijk advies en krijg je een kapsel dat bij je past, zodat jouw persoonlijke, mooie kenmerken nóg meer benadrukt worden. Voor een tijdloos, stijlvol of stoer kapsel ben je bij ons aan het juiste adres.

Magnifique

Kleuren

Haarverf, we kunnen niet meer zonder! Zo nu en dan een hele nieuwe kleur of een aantal subtiele highlights om uw natuurlijke haarkleur een boost te geven. Is uw huidige haarkleur een beetje saai geworden? Bent u gewoon toe aan een ander kleurtje? Of word u een beetje grijs? Hoe ‘erg’ het ook is, wij kunnen u helpen! Laat lekker uw haar verven bij de kapper! Onze tip is om niet eerst zelf aan de slag te gaan met kleuringen, want het resultaat is vaak niet wenselijk. Laat ons uw eerst adviseren in kleur en type haarverf, zodat het bij u past. Geef uw wensen door en laat ons uw haar verven zoals u het wilt. Wat wilt u uitstralen? Wij luisteren graag naar uw wensen op het gebied van haarkleur. Samen zoeken we een haarkleur die mooi past bij de kleur van uw ogen en bij de kleur van uw huid.

Magnifique

Permanenten

Fijn of grof permanent? Er zijn verschillende ‘soorten’ permanent. Je kunt kiezen tussen fijn en grof permanent. Dit is afhankelijk van de dikte van de rollers die gebruikt worden. Zo geven fijne krullers met een kleine doorsnede hele fijne, kleine krullen. Worden er grove krullers, wikkels of shapers gebruikt, dan zul je grove krullen krijgen. Afhankelijk van waar je zelf de voorkeur aan geeft kun je dus kiezen voor fijne of grove krullen.

Een permanent zal doorgaans enkele maanden tot een half jaar blijven zitten. Na verloop van tijd zul je merken dat je permanent steeds losser wordt en minder strak zal zitten.

Magnifique

Bruidskapsels

Op je huwelijksdag wil je er natuurlijk prachtig uitzien en op je allermooist voor de dag komen. Je hebt alle aandacht besteed aan de bruidskleding, maar het bruidskapsel en de bruidsmake-up zijn natuurlijk even belangrijk. En daarbij helpen de haarstylisten van Haar & Schoonheidssalon Magnifique jou graag aan een prachtig bruidskapsel in Hengelo. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het maken van de mooiste bruidskapsels, waardoor wij altijd voor een fantastisch totaalplaatje zorgen dat bij jouw uitstraling past.

Elke bruid is anders en heeft andere wensen. Daarom krijg je bij ons altijd persoonlijk advies voor je kapsel en eventueel make-up binnen de stijl die jij in gedachten hebt. Samen bespreken we tijdens de proefdag alles tot in detail zodat we zeker zijn dat jij zult stralen op jouw speciale dag! We nemen de tijd om te bedenken hoe het kapsel en de make-up er op de huwelijksdag uit gaat zien. Hierdoor weten we meteen hoeveel tijd er nodig is op de dag zelf. Wij zorgen dat je op deze bijzondere dag echt straalt! Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van bruidskapsels, of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

IPL Definitieve Ontharing

Je kunt nu voor altijd afrekenen met ongewenste haargroei, ingegroeide haren en een geïrriteerde huid na het scheren met IPL definitieve ontharing. Na een succesvolle behandelkuur met de IPL definitieve ontharingsmethode, geniet je van het comfort om je niet meer te hoeven scheren, waxen of harsen. De IPL methode is sneller, effectiever en op termijn goedkoper dan harsen, scheren, waxen of epileren. Heeft u ook last van ongewenste haargroei en wilt u weten wat wij hieraan kunnen doen? Of wilt u meer informatie over IPL ontharen en de kosten van de IPL behandeling? U kunt gratis en vrijblijvend een afspraak maken . Wij kunnen u meteen aangeven wat de beste ontharingsmethode voor u is.

Epileren met draad

Epileren met draad is een van de beste methodes voor gezichtsontharing. De haartjes worden met wortel en al in één keer verwijderd. Daardoor heb je langer plezier van het resultaat. Deze behandeling verwijdert alle haren, dus ook de donshaartjes, snel en een beetje pijnlijk. Hele moeilijke of stugge haren worden verwijderd met een pincet. De haartjes in je gezicht blijven tussen de twee tot vier weken weg. Dit verschilt van persoon tot persoon. Ook voor mensen met een gevoelige huid is je gezicht ontharen met een draadje heel geschikt. Je huid komt namelijk niet in contact met hars of andere schoonheidsproducten. Alleen het katoenen draadje dat wij gebruiken. Je kunt na het epileren dan je eigen vertrouwde verzorgingsproducten blijven gebruiken.

Wimpers & wenkbrauwen

Kleuren

Net als uw haar  kunt u ook uw wimpers en wenkbrauwen (laten) verven. Wimpers verf en wenkbrauwen verf  houdt zo’n 4 weken zijn kleur. Vooral bij mensen die van nature blond zijn en vaak minder donkere wimpers en wenkbrauwen  hebben, kan dit een mooi effect hebben.

Haar & Schoonheidssalon

Magnifique

Magnifique haar en schoonheidssalon werkt met gediplomeerde schoonheidsspecialiste op het gebied van huidverbetering, ontspanning en vakwerk.

massage foto
model01