Maak nu je afspraak

074 - 291 4771

Haar & Schoonheidssalon

Magnifique

Magnifique Hengelo, Haar- en Schoonheidssalon wil graag voor iedereen iets bieden. Daarom is het bij ons mogelijk niet alleen het haar te laten doen, maar ook u nagels, huid, IPL definitief ontharen en epileren met touw. De bruidskapsels en make-up vormen een apart onderdeel en samen met de klant zoeken we naar de juiste uitstraling. Ook is er voor de heren veel mogelijk!

Natuurlijk kunt u ook zo even binnenlopen. Hebben wij tijd, dan helpen wij u direct. Voor het geval u even moet wachten, wij schenken een heerlijk kopje thee of koffie. Komt het niet uit, dan kunt u altijd nog een afspraak maken.

Wij zorgen er voor dat uw haar perfect in model gebracht wordt, zodat u stralend de salon verlaat!  Onze kapsalon is makkelijk te bereiken en er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur!

Haar & Schoonheidssalon

Magnifique

Wij vinden ieder mens uniek en wij kijken daarom telkens met een frisse blik naar onze klant om tot een optimaal resultaat te komen. Ook kids zijn vanaf elke leeftijd welkom kinderen knippen is een vak apart. Onze haarstylisten zorgen er altijd voor dat uw kind zich op zijn of haar gemak voelt en het leuk vindt om geknipt te worden.

Een perfecte look en een goed verzorgd kapsel begint bij gezond haar en het juiste advies van onze haarstylisten. Iedere behandeling en elk advies vormt daarbij een stap richting ons doel. Haarverzorging is ontzettend belangrijk! Met de juiste verzorging blijft je haar glanzend en verzorgd. Wil jij ook  een heerlijke verwensessie, een booster / keratine behandeling of een compleet nieuwe coupe? Geef jouw haar de beste verzorging en maak een afspraak met Magnifique Haar & Schoonheidssalon.

Een perfecte look en een goed

verzorgd kapsel

Wij weten het geheim van een goede behandeling. Naast de professionaliteit van de hairstyliste, een goed advies en een goede coupe is de keuze van producten een essentieel onderdeel van de behandeling. Haar & Schoonheidssalon Magnifique werkt daarom alleen met grote merken zoals, Matrix Oilwonders, Paul Mitchell Tea tree, Artistique Arti plex. Welk product voor u geschikt is, kan alleen na een persoonlijk advies worden bepaald.

 

 

 

o2